Hotellit Turku

Paras hinta-laatusuhde

Holiday Inn Turku

Hyvä 7.5 (421 arviota), alkaen 63€

Radisson Marina Palace

Erittäin hyvä 8.3 (664 arviota), alkaen 79€

Best Western Seaport

Hyvä 7.3 (147 arviota), alkaen 66€

Omenahotelli Turku

Hyvä 7.0 (40 arviota), alkaen 65€

Sokos Hotel Seurahuone

Erittäin Hyvä 8.2 (45 arviota), alkaen 75€

Suositut Turun hotellit

Radisson Marina Palace

Erittäin hyvä 8.3 (664 arviota), alkaen 79€

Sokos Hamburger Börs

Hyvä 7.6 (152 arviota), alkaen 80€

Cumulus Turku

Hyvä 7.5 (243 arviota), alkaen 79€

Centro Hotel Turku

Erittäin Hyvä 8.4 (241 arviota), alkaen 78€

Scandic Julia Turku

Erittäin Hyvä 8.2 (73 arviota), alkaen 88€

radisson blu marina palace hotelli

Radisson Blu Marina Palace

Rentoudu ja elä herroiksi Radisson Blu Marina Palace hotellissa Aurajoen rannalla Turun sydämessä. Barokkityyliset punasävyiset huoneet tarjoavat kaikki kansainvälisen hotellin mukavuudet. Nauti kuntosalista, kolmesta saunasta ja ulkoliikuntamahdollisuuksista heti hotellin välittömässä läheisyydessä.

Erittäin hyvä 8.3

Perustuu 664 arvioon

alkaen 79€

Lue Lisää
Sokos Hamburger Börs

Sokos Hotel Hamburger Börs

Turun sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva tyylikäs ja nykyaikainen hotelli. Hotellin ravintolamaailma on näyttävä ja antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa joustavasti paikkaa saman katon alla. Hotellin parvekkeellisissa saunoissa sekä uima-altaalla koet rentouttavan hetken kaupungin katolla.

Hyvä 7.6

Perustuu 152 arvioon

alkaen 80€

Lue Lisää
Best Western Hotelli Seaport

Best Western Hotel Seaport

1900-luvun porvarien kauppahuoneeksi rakennettu makasiini palvelee nykyisin viihtyisänä hotellina laivaterminaalien tuntumassa ja vain kivenheiton päässä Turun Linnasta ja Aurajoelta. Lentokenttäbussi pysähtyy hotellin eteen ja laiva-pikajunien asema sekä pikavuorobussien pysäkit ovat lähellä hotellia.

Hyvä 7.3

Perustuu 147 arvioon

alkaen 66€

Lue Lisää
Cumulus Turku Hotelli

Cumulus Turku

Turun sydämessä sijaitseva ystävällinen hotelli, jonka välitön ilmapiiri välittyy niin yleisiltä tiloiltaan kuin myös yksittäisistä huoneista. Hotellin henkilökunta tervehtii vierailijoita ystävällisellä palvelulla. Hotellihuoneet on varusteltu hyvin ja vierailijoille on tarjolla veloitukseton WiFi -internetyhteys.

Hyvä 7.5

Perustuu 243 arvioon

alkaen 79€

Lue Lisää
Holiday Inn Turku

Holiday Inn Turku

Hotelli sijaitsee aivan keskustassa, vain parin korttelin päässä vilkkaimmista ostoskaduista ja vehreästä jokirannasta. Hotellin viihtyisä sisustus, takuuvarma toiminnallisuus, kansainvälisen tason mukavuus sekä hyvä palvelu takaavat niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajienkin viihtyvyyden.

Hyvä 7.5

Perustuu 421 arvioon

alkaen 63€

Lue Lisää
Park Hotel Turku

Park Hotel Turku

Park Hotel on ainutlaatuinen boutique-hotelli Turun keskustassa, rautatieaseman ja taidemuseon lähellä. Yksilöllisesti sisustettujen huoneiden hintaan kuuluu mm. ilmainen autopaikoitus hotellin pihalla, monipuolinen aamiainen sekä langaton internet-yhteys.

Erittäin hyvä 8.1

Perustuu 20rvioon

alkaen 93€

Lue Lisää
Ruissalon Kylpylähotelli

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon Kylpylässä on 171 huonetta, joista 43 uusia, tyylikkäitä ja tilavia minisviittejä korkeatasoisessa uudisosassa lähellä Kylpylän kaikkia palveluja. Useimmista huoneista on merinäköala. Osa huoneista on allergia- ja pyörätuolihuoneita. Lemmikit ovat tervetulleita Ruissalon lemmikkihuoneisiin.

Hyvä 6.9

Perustuu 108 arvioon

alkaen 79€

Lue Lisää
Centro Hotelli Turku

Centro Hotel Turku

Centro Hotel on yksilöllinen, moderni hotelli aivan Turun ydinkeskustassa. Keskeisestä sijainnista huolimatta Centrossa on rauhallista, sillä hotelli sijaitsee suojaisella sisäpihalla. Kuntokeskus Motivus Centrum tarjoaa hotellin asiakkaille veloituksetta laadukkaat ja tyylikkäät puitteet iloiseen liikkumiseen.

Erittäin hyvä 8.4

Perustuu 241 arvioon

alkaen 78€

Lue Lisää
Näytä lisää hotelleja

(©) 2014 Turun Hotellit  |  Ota yhteyttä